Профил на купувача Интерактивна карта ОПОС 3
Follow us
News

УЧЕНИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ “НА МОЛЛОВА КОРИЯ” 31.10.2015г.

УЧЕНИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ “НА МОЛЛОВА КОРИЯ” 31.10.2015г.

На 31.10.2015 г. Дирекция Природен парк „Сините камъни“ към Изпълнителната агенция по горите проведе за шеста поредна година традиционното ученическо състезание “На Сините камъни” в местността Моллова кория.

Участниците бяха шестокласници от III ОУ “Д-р Ив. Селимински”  с ръководител Василена Желязкова, Хуманитарна гимназия “Дамян Дамянов” с ръководител Станимира Арнаудова и VII ОУ “П. Хитов“ с ръководител Красимира Ганева. Децата премериха сили в пет игри с биологична насоченост. Изпитахме тяхната бързина, съобразителност и знания. Трябваше да разпознават защитени растения и животни, срещащи се на територията на парка. Подреждаха пъзели и откриваха свитъци на знанието. Игрите провокираха интереса на децата. Те се бориха усилено за успеха на своя отбор.

Трите училища се представиха равностойно. На първо място се класира отборът на III ОУ “Д-р Ив. Селимински”, втори останаха представителите на Хуманитарна гимназия “Дамян Дамянов”, а почетното трето място бе за учениците от VII ОУ “П. Хитов”.

На всички участници в състезанието бяха връчени медал, грамота и малък подарък, както и плакет и фотоалбум за училището.

Благодарим на участниците за инициативността и се надяваме и занапред да запазят състезателния си дух и да се включват отново в наши мероприятия!

DSC_0033

DSC_0072

DSC_0215

DSC_0471

DSC_0544

0 Коментара

Остави отговор