Профил на купувача Интерактивна карта ОПОС 3
Follow us
News

Рисунки, дарени от ДПП „Сините камъни“ ще красят Детско отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – гр. Сливен

Рисунки, дарени от ДПП „Сините камъни“ ще красят Детско отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – гр. Сливен. Рисунките са от предизвикателството на Изпълнителна агенция по горите и нейните структури „Моят разказ за гората“. Д-р Бъчварова – началник на Детското отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ лично прие рисунките.

„Решихме да споделим светлината и радостта, които донесоха на нас рисунките от творческото събитие, посветено на Седмицата на гората – 2020 г. като ги предоставим на тези, които имат най-много нужда от тях. Ярките и пъстри цветове на творбите ще подобрят визията на болничните сгради и ще създават настроение и позитивна емоция за посетителите и лекарите. Радвам се, че любовта към гората провокира подобно благородно дело, което се възприе с ентусиазъм и голямо желание от децата“, коментира инж. Мирослав Маринов, изпълнителен директор на Агенцията по горите.

Общо осем болници в страната получават дарение от детски рисунки, участвали в инициативата „Моят разказ за гората“ на Изпълнителна агенция по горите: Първа специализирана акушеро-гинекологична болница „Света София“; Медицински център „Майчин дом“ – гр. София; Дирекцията на природен парк „“Русенски Лом“ ще зарадва пациентите в детско отделение по неонатология на УМБАЛ МЕДИКА –Русе; ДПП „Сините камъни“ поднася своя жест на детско отделение – МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ АД – гр. Сливен; ДПП „Странджа“ на родилно отделение на Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Дева Мария“ – кв. Ветрен, Бургас и родилно отделение на УМБАЛ – Бургас АД. Експертите от ДПП „Шуменско плато“ са подготвили прекрасни творби за Комплекс за социални услуги за деца и семейства – гр. Шумен.

0 Коментара

Остави отговор