Профил на купувача Интерактивна карта ОПОС 3
Follow us
News

Приключи и четвъртата онлайн – викторина, организирана от Дирекция на природен парк “Сините камъни”

В началото на м. ноември, по повод навършването на 41 години от обявяването на Природен парк “Сините камъни”, Дирекция на природен парк “Сините камъни” обяви провеждането на четири онлайн – викторини, на теми свързани с Природен парк “Сините камъни”. В началото на всяка седмица от месеца, бяха предоставяни презентация и онлайн – викторина, предназначени за любознателните ученици, а в края на седмицата се обявяваха първите трима участници, с най – голям брой точки.
Ето и победителите в четвъртата онлайн – викторината на тема: “Природен парк “Сините камъни”: фауна – безгръбначни животни”:
???? radomira – 11 463 точки
???? Ралица Иванова – 9 324 точки
???? 123ses – 3 622 точки
Дирекция на Природен парк “Сините камъни” благодари на всички любознателни ученици, взели участие в онлайн викторините, проведени по повод навършването на 41 години от обявяването на Природен парк “Сините камъни”. Честито на класираните участници!
Победителите могат да получат своите грамоти на адрес: гр. Сливен, бул. “Цар Симеон” 1Б, работно време: от понеделник до петък, 8:30 – 17:00.
За повече информация:
email: dppsinite_kamani@abv.bg или на лично съобщение на официалната фейсбук страница на Дирекция на Природен парк “Сините камъни”https://www.facebook.com/PPSinitekamani

0 Коментара

Остави отговор