Профил на купувача Интерактивна карта ОПОС 3
Follow us
News

Презентация и онлайн викторина по повод навършването на 41 години от създаването на природен парк “Сините камъни”

По повод 41 – та годишнина от създаването на природен парк “Сините камъни”, отбелязвана на 28 – ми ноември всяка година, Дирекция на природен парк “Сините камъни” обявява месец ноември, за месец на природен парк “Сините камъни”. Всяка седмица, до края на месеца, по една презентация и линк към онлайн викторина, на различни теми, свързани с природния парк, ще бъдат достъпни на сайта и официалната фейсбук – страница на Дирекция на природен парк “Сините камъни”. Презентациите ще бъдат качвани в началото на седмицата, а линковете към онлайн викторините един ден след това. Материалите са предназначени за ученици и представят интересна информация за защитената територия.

Какво представлява викторината?

Викторината се състои от затворени въпроси, с четири възможни отговора, както и верни и грешни твърдения. Времето за избор на верен отговор е 20 или 30 секунди, в зависимост от сложността на въпроса. Всички въпроси и твърдения съдържат информация от съответната презентация за настоящата седмица.  Всеки участник получава точки за верен отговор и бързина. В края на всяка седмица ще бъдат обявявани имената на тримата участници, събрали най – голям брой точки. Всеки от тях ще получи грамота за 1 – во, 2 – ро и 3 – то място, за съответната тема. Всяка викторина ще бъде достъпна до края на съответната седмица.

Как да участвам?

Изтеглете презентацията, качена в началото на седмицата от предоставения линк.

Включете се в онлайн викторината чрез предоставения линк. Въведете съответния ПИН и имена (име и фамилия). Отговорете на въпросите. Следете официалната фейсбук – страница на Дирекция на природен парк “Сините камъни”, за да разберете имената на тримата участници, получили най – голям брой точки.

 

Ето и линк към презентацията за тази седмица - http://dppsk.org/?attachment_id=5312

Темата е : “Природен парк “Сините камъни”: обща информация”

0 Коментара

Остави отговор